Butiq 3 jaar: Actie in oktober!

 

Op 15 oktober 2016 openden we onze deuren. Inmiddels zijn we al weer 3 jaar verder! En wie jarig is die trakteert. Daarom mag je bij aanschaf van een bril kiezen uit een aantal handige glas-upgrades:

X-TRA CLEAN:

Brillenglazen met X-tra Clean beschikken over een laag waardoor je glazen ultraglad aanvoelen. Zo hebben vuil, stof en vetten geen kans om zich te hechten. Het resultaat? Schone brillenglazen, minder poetsen en helder zicht.

 

PRO410:

UV-stralen kunnen zowel voor je huid als voor je ogen schadelijk zijn. Naast de UV-straling is er ook blauw licht. Afgezien van de positieve effecten hiervan, kunnen bepaalde elementen van blauw licht ook potentieel schadelijk zijn. Met de lichtbescherming PRO410 krijgen je ogen alleen het licht dat ze echt nodig hebben – dag in dag uit.

 

MONO PLUS:

Tegenwoordig switchen we keer op keer van digitaal device en kijkafstand. Onze ogen moeten hard hun best doen om ons bij te kunnen houden! Mono Plus brillenglazen geven je ogen het extra zetje dat ze nodig hebben om in het digitale tijdperk perfect te kunnen en blijven presteren.

 

TY KNUFFEL:

Voor de kleintjes hebben we naast een toffe kindercollectie óók een toffe collectie TY knuffels. Heb je een mooie bril uitgezocht? Zoek er dan ook een bijpassende knuffelvriend bij uit!

 

WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG!

Als kers op de taart kun jij ook nog eens het volledige bedrag van jouw aankoop terug winnen. Wij maken begin november de winnaar bekend. We duimen alvast voor je! (Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden)

 

PLAN NU JOUW AFSPRAAK

01 oktober 2019

Bekijk meer reviews op Facebook en Google.

Privacyverklaring