B.I.G. Vision promotiedag

Wij meten biometrische data

‘Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking’ zegt Otto Knoop, opticien en eigenaar van Butiq in Scheemda. ‘Toch blijkt dat 98% van alle brillenglazen wereldwijd al jarenlang wordt geproduceerd op basis van de berekening van een 118 jaar oud standaard oogmodel. Als gevolg hiervan draagt slechts 2% van de wereldbevolking een bril die exact aansluit bij hun ogen’. Dat kan beter, vindt Otto Knoop. ‘Dankzij B.I.G. Vision van Rodenstock zijn wij in staat om brillenglazen te maken die zijn afgestemd op de biometrische data van elk individueel oog. Hierin gaan wij veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek’. Het resultaat: de scherpst mogelijke kijkervaring, omdat de glazen volledig afgestemd zijn op de unieke kenmerken van jouw ogen.

 

Data maken het verschil

B.I.G. staat voor: Biometric Intelligent Glasses. Bij Butiq worden je ogen onderzocht met de hypernauwkeurige DNEye Scanner. Zo worden er duizenden gegevenspunten verzameld om de beide ogen exact in kaart te brengen. Hierbij worden persoonlijke en biometrische parameters gemeten, zoals de lengte van de ogen, de pupilgrootte, hun reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer. Daarnaast levert dit waardevolle informatie op als het gaat om de vitaliteit en gezondheid van de ogen.

 

Wanneer al deze gegevens worden gecombineerd, levert dit de gegevens op om glazen te produceren die exact zijn aangepast aan jouw persoonlijke kijkbehoefte.

 

B.I.G. Vision promotiedag op 21 augustus

Om je kennis te laten maken met deze geavanceerde techniek organiseert Butiq op 21 augustus van 10:00 tot 17:00 een B.I.G. Vision promotiedag. Deze vindt plaats in en rond de winkel. Je kunt je gratis aanmelden voor een DNEye scan op via onderstaand formulier. Daarnaast staat vanaf 13:00 de barbecue aan voor alle bezoekers.

21 augustus 2020

Meld je aan!

Laat je gegevens achter zodat we op je kunnen rekenen.Bekijk meer reviews op Facebook en Google.

Privacyverklaring