Het Kijkonderzoek is uitgebreid!

“Wat goed is kan beter!”

 

Met deze inslag hebben we onze praktijk uitgebreid. Met een nieuwe, superstrakke refractie unit en een extra corneatopograaf. Het is de kers op de taart bij het Kijkonderzoek.

Betere lenzen

Met onze nieuwe corneatopograaf tillen we het aanmeten van contactlenzen naar een hoger niveau: meer data = een preciezer resultaat! We brengen de vorm van jouw hoornvlies beter in kaart zodat we de lenzen een betere passing kunnen geven. Zo meten we verschillende soorten lenzen aan: Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, nachtlenzen of harde lenzen? Bij Butiq kan het allemaal! Welk type lens het beste bij jou past bespreken we graag met je!

Droge ogen

Dit bijzondere apparaat geeft ook inzicht in de kwaliteit van je traanfilm. Heb je een wisselende scherpte van je zicht? Last van branderige, irritatie of jeukende ogen? Of heb je rode ogen, veel tranen of dichtgeplakte oogleden? De kans is groot dat de kwaliteit van je traanfilm te wensen over laat! Meestal spreken we dan over droge ogen. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen:

  • Droge ogen door lezen en kijken naar een beeldscherm? Probeer dan regelmatig te knipperen.
  • Droge lucht in huis? Hang een bak water aan de verwarming.
  • Vermijd tocht, ruimtes met rook en ruimtes met airconditioning als je daar klachten van krijgt.
  • Droge ogen door medicijnen? Of zijn de randen van je oogleden langdurig ontstoken? Bespreek dit met je huisarts.
  • Kunsttranen en oogzalf kunnen helpen.

Wil jij weten hoe het met jouw dierbare ogen is gesteld? Maak dan nu een afspraak voor het Kijkonderzoek en ontdek wat wij voor jouw ogen kunnen betekenen.

Bekijk meer reviews op Facebook en Google.

Privacyverklaring