Laat je inspireren

Bescherm jouw ogen stijlvol! 😎

De zon schijnt volop. Tijd om jezelf te trakteren op een nieuwe zonnebril! Bij Butiq vind je een prachtige collectie die jouw zomerlook compleet maakt. Trendy, klassiek of uniek!

𝗞𝗼𝗺 𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴 𝗹𝗮𝗻𝗴𝘀 𝗲𝗻 𝗼𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗻𝘁𝘂𝗿𝗲𝗻.
...

10 0

Zou jij gaan voor het rondere model 𝗝𝗮𝗰𝗸𝘀𝗼𝗻 óf zie jij montuur 𝗣𝗶𝗰𝗰𝗮𝗱𝗶𝗹𝗹𝘆 wel zitten? 💬 Laat ons hieronder weten welke jouw favoriet is!

www.butiq.nl
...

5 0

Wij waren gisteren te gast in de studio van Rodenstock! Waarvoor? Dat houden we nog héél even voor onszelf. 🤫 Benieuwd naar dit geheime project? Houd onze socials goed in gaten! ...

49 0

𝘏𝘰𝘶𝘥 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘣𝘳𝘪𝘭 𝘪𝘯 𝘵𝘰𝘱𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘦! 💪

Met jouw nieuwe montuur wil je natuurlijk jaren vooruit kunnen. Daarom is het belangrijk om goed voor je bril te zorgen! Wij hebben drie tips voor je op een rijtje gezet, waarmee jij `m netjes houdt.

👓 Reinig je bril regelmatig! | Maak het een gewoonte om je bril dagelijks te reinigen met een speciale brillenreiniger en een zachte microvezeldoek.

👓 Brillenkoker | Bewaar je bril altijd in een brillenkoker wanneer je hem niet draagt. Dit beschermt de glazen tegen krassen en voorkomt dat de bril verbuigt of breekt.

👓 Breng je bril langs! | Breng je bril minstens één keer per jaar bij ons langs voor een professionele controle en afstelling. Dit zorgt ervoor dat je bril comfortabel blijft zitten en optimaal functioneert.

𝗜𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗯𝗿𝗶𝗹 𝘁𝗼𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸? Kom gerust eens langs, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen!
...

16 2

🔎 Bij Butiq plan jij een kijkonderzoek gemakkelijk in via onze website! Laat jouw gegevens achter en dan nemen wij contact met je op, meer hoef jij niet te doen. Voor je het weet stap jij ook bij ons binnen!

Jouw ogen laten checken? Plan dan een afspraak in via www.butiq.nl.
...

10 0

Uit de vele verschillende monturen in onze collectie hebben we natuurlijk een aantal favorieten! Waaronder deze prachtige variant van 𝗟𝗮𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮. 👓

Bij Lamarca halen ze hun inspiratie voor de monturen uit kunst en natuurlijke elementen en dat is meer dan terug te zien in de Mosaico! Zou jij `m durven dragen?
...

4 0

𝐇𝐮𝐩 𝐇𝐨𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐇𝐮𝐩! 🇳🇱

Aankomende zaterdag speelt Nederland de kwart finale. Wij supporten het Nederlands Elftal natuurlijk in stijl met dit montuur van Anne & Valentin! Door welk montuur kijk jij de wedstrijd? 👇
...

14 2

Wij zijn er voor jou en je ogen! 👁

Bij Butiq zijn jouw ogen onze zorg. Zo werken we met de geavanceerde techniek van Rodenstock. Wij verzamelen de data voor hen via de DNEye scan, daarna gaat Rodenstock aan de slag met het ontwikkelen van jouw biometrisch intelligente glazen! Dat resulteert in meer detail, contrast én kleur!

𝗘𝗲𝗻 𝗸𝗶𝗷𝗸𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗶𝗻𝗽𝗹𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻? Dat doe je via www.butiq.nl
...

8 0

Ontdekken, passen én meten! 👓 Om uiteindelijk uit te komen op de bril die past bij jou. Saskia helpt je er graag bij!

www.butiq.nl
...

16 0

𝘞𝘪𝘴𝘵 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘵... je jouw lenzen het beste élk half jaar kunt laten controleren? 💬

Je ogen zijn kwetsbaar en daarom moeten we goed voor ze zorgen! Dat doet Marilyn maar al te graag. Als contactlensspecialist houdt ze nauw in de gaten hoe jouw ogen reageren op je lenzen. Indien nodig, kunnen we tijdens de check het nodige bijsturen of aanpassen!

Laat jij jouw ogen regelmatig checken? 👇
...

12 0
Privacyverklaring