Laat je inspireren

De mooiste monturen voor mannen vind je bij Butiq! 💭

Niet alleen voor de dames hebben we een uitgebreide collectie, maar natuurlijk óók voor alle mannen. Ben jij toe aan een nieuw fris montuur? Plan dan jouw kijkonderzoek in via de website!

www.butiq.nl
...

10 0

Onze DNEye Scan Pro verzamelt moeiteloos de biometrische data van jouw ogen! 👁️

Benieuwd hoe je ogen ervoor staan? Plan jouw kijkonderzoek in via www.butiq.nl!
...

26 0

Het aftellen is begonnen! Nog maar 𝟭𝟬 dagen tot het brillenfestival! 😎

Gezelligheid gegarandeerd, want er zijn gratis frozen cocktails van de Cocktailkar én je kunt op de foto in Juulz Photobooth. Maar waar het natuurlijk om gaat zijn de mooiste exclusieve brillenmerken zoals Woodys, Caroline Abram, Fleye, Talla en Morel! Je ontdekt ze allemaal tijden het festival.

Kom jij gezellig langs? Ontdek er hier dan alles over ➡ https://www.butiq.nl/festival/
...

9 0

Ontdek de leukste kinderbrillen bij Butiq! Niet alleen voor volwassenen hebben we de leukste brillen. Óók voor de kids hebben we een ruime selectie aan hippe monturen! 💭 ...

6 0

Ben jij een brildrager? Dan is het verstandig om eens in de twee jaar jouw ogen opnieuw te laten checken! ✔️

Je ogen veranderen namelijk geregeld. Wij zorgen er met ons kijkonderzoek voor dat jouw ogen weer helemaal gecheckt worden. Geen wijzigingen? Dat is erg fijn! Moeten jouw glazen aangepast worden en ga je direct voor een fris montuur? Wij helpen je graag.

Ervaar jij problemen óf twijfel je over jouw sterkte? Dan is het belangrijk om eerder langs te komen! Bij Butiq maak jij makkelijk online een afspraak via www.butiq.nl.

#bril #ogen #vision #brillen #monturen #optiek #brillenzaak #brillenmode #brillentrends
...

25 0

🎥 Hoe wij jou helpen aan een bril die perfect bij je past? Kijk dan even mee, want we nemen je stap voor stap mee! Van het maken van een afspraak tot aan het uitzoeken van een montuur.

Een afspraak inplannen? www.butiq.nl

#reel #reelsvideoシ #butiq #brillen #kijkonderzoek
...

20 0

Ga jij voor het linker montuur van 𝐖𝐨𝐨𝐰 óf ga jij voor dit prachtige cateye model van 𝐋𝐚𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚? We zijn erg benieuwd, laat het ons in de comments weten! 👓 ...

8 2

𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁! Heb jij het brillenfestival al in jouw agenda gezet? 💬

Op 25 mei is het namelijk zover! Je ontdekt tijdens het festival de mooiste exclusieve brillenmerken. Daarnaast geniet je van een heerlijke frozen cocktail van de Cocktailkar en kun je deze gezellige dag vast leggen in de Photobooth van Juulz!

Alle informatie vind je hier! www.butiq.nl/festival
...

29 0

𝗙𝗶𝗷𝗻𝗲 𝗞𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗮𝗴! 🧡

Wij vieren vandaag ook gezellig de verjaardag van de koning en zijn daarom dus gesloten vandaag. Team Butiq wenst je een fijne dag!

➡ Wij zijn er 30 april weer voor jou.
...

5 0
Privacyverklaring